L
  • No products in the cart.

MAKINË RROJE REMINGTON PR1330 POWER SERIES

MAKINË RROJE REMINGTON PR1330 POWER SERIES

1 stok

6,999 L

MAKINË RROJE REMINGTON PR1330 POWER SERIES

Makinë rroje e serisë Power me një teknologji aktive për konturin e fytyrës suaj.

Përshtatet me çdo kokë rroje të duhur për konturin e fytyrës duke siguruar një kontakt optimal të lëkurës dhe përformance të lartë.

Ofron një prerje të dyfishtë dhe tehe çeliku preçize.

Punon me energji elektrike dhe karakterizohet nga një sistem kontrolli që mundëson rehati gjaë procesit.

Kodi: KOD0000000241

1 stok

Compare

Përshkrim

CILËSIA E PRODUKTIT TONË

  • Teh çeliku inox me performancë të lartë.
  • Gjatësia e prerjes me kontroll të rregullueshëm të konit.
  • Me 4 koka
  • Drite LED për nivelin e baterisë
  • Krehër dhuratë i cili ka sistem vetë-mprehës duke dhuruar kështu një performance te lartë
  • Bateri e rikarikueshme.

SI TA PËRDORNI:

  • Pasi ta përdorni pajisjen, fikeni dhe zëvendësojeni nga baza e karikimit.
  • Për të ruajtur kapacitetin e ngarkesës së baterisë së ruajtjes, ne rekomandojmë përdorimin e baterisë së ruajtjes derisa të zbrazet përpara se të ngarkoni përsëri.
  • Zëvendësimi i kokës prerëse.

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.