L
  • No products in the cart.

FILTER UJI MAXTRA BRITA SISTEM ON TAP 600L

FILTER UJI MAXTRA BRITA SISTEM ON TAP 600L

5 stok

93,000 L

FILTER UJI MAXTRA BRITA SISTEM ON TAP 600L

  • Filtër uji për rubinetin e shtëpisë tuaj.
  • Filtron deri në 600 litra me një filtër

Kodi: 4006387102425

5 stok

Compare

Përshkrim

Me sistemin e filtrimit të ujit OnTap nga marka Brita ju mund të pastroni 600 litra ujë të pishëm, pa papasterti nga rubineti juaj.

Sistemi i filtrimit të ujit është inovativ dhe me një cilësi maksimale, duke ofruar një rezultat të lartë filtrimi që eliminon deri në 99.99% të baktereve, klorit, grimcave mikroplastike, mbetjet farmaceutike, hormonet, por edhe nivelin e pesticideve dhe herbicideve.

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.