L
  • No products in the cart.

IBRIK TERMOZETA CAPPUCCIONE IL CREMA LATTE 75306

IBRIK TERMOZETA CAPPUCCIONE IL CREMA LATTE 75306

3 stok

5,999 L

IBRIK TERMOZETA CAPPUCCIONE IL CREMA LATTE 75306

Është praktik dhe kombinon pamjen me një mori karakteristikash thelbësore të dizajnit. Ekrani i bardhë me teksturë kombinon një përfundim me shkëlqim të lartë për një ndjesi të pasur që do të thotë se do t’i sjellë stil çdo sipërfaqjeje kuzhine.

  •  Mbyllje automatike
  •  Butoni ON / OFF me dritën e energjisë 
  • Kapak transparent 
  • Ngroh qumështin në temperaturën e duhur dhe jo mbi 68°C, duke e mbajtur të paprekur shijen e qumështit –
  • Veshje jo ngjitëse e lehtë për t’u pastruar

Kodi:KOD0000000222

3 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Russell Hobbs
Modeli75306
NgjyraE bardhë
Dimensionet e produktit‎21 x 15.8 x 23.8 cm; 1.04 kilogramë
Kapaciteti0.45 itra
Fuqia/Vat450 Wat
MaterialiPlastike
Fikja automatikePo
Klasa e Efiçencës së EnergjisëA+
Pesha e artikullit1.04 kg

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.