L
  • No products in the cart.

FILTËR UJI MAXTRA BRITA 3+1

Sold

FILTËR UJI MAXTRA BRITA 3+1

S’ka stok

3,500 L

FILTËR UJI MAXTRA BRITA 3+1

  • Tipi: Filtër uji
  • Marka: Brita
  • Përdorimi: Filtri përshtatet në sistemet e vjetra dhe të reja të filtrave të ujit me teknologjinë MAXTRA

Kodi: KOD0000000365

S’ka stok

Compare

Përshkrim

Filter kane Brita 4 Maxtra

Largon 20% më shumë papastërtitë tek uji në një periudhë të shkurtër.

Një filter zgjat për 150 Litra ujë

Shumë e lehtë për t’u vendosur në paisjen tuaj.

Në pak minuta, uji do të filtrohet.

Në paketim përfshihen 4 filtra.

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.