L
  • No products in the cart.

GRIRËSE IMETEC 7304 350W

/ /

GRIRËSE IMETEC 7304 350W

2 stok

4,990 L

GRIRËSE IMETEC 7304 350W

  • KAPACITET 400 ML
  • E PËRSHTATSHME PËR TË GRIRË PERIME ,AKULL MISH SI DHE DJATH.
  • MUND TË PËRGATISNI SALCA TË NDRYSHME ,KREM PANA APO DHE MAJONEZË.
  • FUQIA 350 WATT

Kodi:8007403073046

2 stok

Compare

Përshkrim

 

Marka‎IMETEC
Modeli7304
LLojiGrirëse
Kapaciteti0.4 litra
Fuqia350W
MaterialiÇelik inox
Pesha e artikullit2 kg

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.