L
  • No products in the cart.

Hekur Braun SI 7066 LEJLA 2600 WATT

/

Hekur Braun SI 7066 LEJLA 2600 WATT

1 stok

12,999 L

Hekur Braun si 7066 LEJLA

  • Ofron përformancë të lartë
  • Veshje unike Eloxal që përshpejton procesin e hekurosjes duke krijuar një hekurosje të lehtë
  • Fuqia e avullit e ndryshueshme
  • Funksion i fikjes automatike pas 8 min nëse hekuri nuk ndryshon pozicion
  • Hekur i lehtë, i shpejtë dhe shumë efikas
  • Dimensionet 30 x 15 x 13 cm
  • Temperatuë lehtësisht e rregullueshme me termostat tradicional
  • Fuqia 2600 W, depozita me kapacitet 0.3 l Pllaka qeramike.

KOD0000000334

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Braun si 7066
TipiHekur standard
Forca2600 W
KapacitetiEnë me ujë: 300 ml
FunksioneMbyllja automatike e sigurisë
Mbusheni në çdo kohë gjatë hekurosjes
Dyert që hapen anash
SubstratiQeramika SteamGlide
Gjatësia e kabllit2 m
Pjesa tjetërAvulli i vazhdueshëm i avullit: 40 g / min
Sasia e avullit: 160 g
Intensitete të ndryshueshme të avullit
Majë e saktë e avullit
Vetëpastruese
Kapëse kabllore
Tensioni: 220 V

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.