L
 • No products in the cart.

HEKUR SOKANY AJ-2053-22

/

HEKUR SOKANY AJ-2053-22

4 stok

4,000 L

HEKUR SOKANY AJ-2053-22

 • Hekur Sokany për rroba të buta pa asnjë rrudhë
 •  Me teknologjinë më të lartë të hekurosjes me avull
 •  I testuar në të gjitha materialet: pambuk, xhins, terital, dok, tyl etj
 •  Garanci 12 muaj
 •  Hekurosni në të thatë, me spërkala uji ose me avull të vazhdueshëm
 •  Sistem antikalkare dhe vetpastrimi që aktivizohet me një buton
 •  Mundësi zgjedhjeje për copa të ndryshme
 •  Pllakë qeramike
 •  Depozitë uji
 •  Fuqia: 2400watt

KOD0000000433

4 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎SOKANY AJ-2053-22
TipiHekur standard
Forca2400 W
KapacitetiEnë me ujë: 400 ml
FunksioneMbyllja automatike e sigurisë
Mbusheni në çdo kohë gjatë hekurosjes
Dyert që hapen anash
SubstratiQeramika SteamGlide
Gjatësia e kabllit2 m
Pjesa tjetërAvulli i vazhdueshëm i avullit: 40 g / min
Sasia e avullit: 170 g
Intensitete të ndryshueshme të avullit
Majë e saktë e avullit
Vetëpastruese
Kapëse kabllore
Tensioni: 220 V

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.