L
  • No products in the cart.

Kondicioner GRUNHELM GAC-18GH-I/in + MONTIMI FALAS

Sale!
/

Kondicioner GRUNHELM GAC-18GH-I/in + MONTIMI FALAS

11 stok

82,000 L

Kondicioner GRUNHELM GAC-18GH-I/in

Dëshironi të ndjeni ngrohtësinë e diellit edhe në ditët e ftohta të dimrit? Kjo veçori e ngrohjes dhe ftohjes jep një ndjenjë të ngjashme. Nxehtësia sigurohet në një temperaturë të jashtme prej -20 ℃ ose në temperaturë ambienti falë teknologjisë së parangrohjes me ndihmën e një ngrohës në njësinë e jashtme. Kondicioneri mund të nxehet normalisht edhe kur temperatura e jashtme është -20 ° C.

Kodi: KOD0000000525

11 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎ GRUNHELM
ModeliGAC-18GH-I/in
Klasa e energjisë (SEER / SCOP):A
Konsumi i energjise ne ftohje:500 -1800 W
Konsumi i energjise ne ngrohje700 -2000 W
Kapaciteti ftohës Btu/hr18000W
Kapaciteti ngrohës Btu/hr18000W
Temperatura e funksionimit:nga -20 ℃ në 48 ℃
Dimensionet e mësipërme. Njësia:810 × 585 × 280 cm
Dimensionet brenda. Njësia: 100.8 x 22.5 x 31.8cm

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.