L
  • No products in the cart.

LAVATRIÇE WHITE POINT WPW61015PDS

/ /

LAVATRIÇE WHITE POINT WPW61015PDS

9 stok

35,000 L

LAVATRIÇE WHITE POINT WPW61015PDS

  • 15 minuta program i shpejtë
  • Mix Program për të larë rrobat me ngjyrë dhe të bardha së bashku në 30 gradë pa përzierjen e ngjyrave
  • Programi Eco – lahet në 20 gradë për të kursyer energji për rrobat pak të njollosura
  • Cikli i paralarjes për rrobat me njolla të mëdha
  • Funksioni kundër rrudhosjes që ndihmon në zgjedhjen e shpejtësisë së dëshiruar të centrifugimit për rroba më pak të rrudhura
  • Funksioni i kontrollit të temperaturës së ujit
  • Child Lock për të parandaluar çdo modifikim në cilësimet e zgjedhura gjatë kohës që pajisja është në punë

Kodi:KOD0000000508

9 stok

Compare

Përshkrim

MarkaWHITE POINT
ModeliWPW61015PDS
Klasa e EnergjisëE
Kapaciteti6 kg
Numri i programeve15
Shpejtësia e rrotullimit (rpm)1000
Konsumi i energjisë (kWh)1.16
Niveli i zhurmës rrotulluese (dB) (A)72
Larja e nivelit të zhurmës (dB) (A)53
NgjyraE bardhë
LidhshmëriaNFC
Klasa e performancës së larjesA

 

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.