L
  • No products in the cart.

MAKINË QETHJE BRAUN MGK3040 FA

Sold
/

MAKINË QETHJE BRAUN MGK3040 FA

S’ka stok

6,999 L

MAKINË QETHJE BRAUN MGK3040 FA
Makinë rroje Braun  .Ka një shpejtësi prej 7800 rp/m , që siguron një qethje fine dhe shumë efikase.Lehtësisht e çmontueshme duke e bërë më të lehtë pastrimin. Me një pavarë si baterie prej 30 minutash dhe me mundesinë e rikarikimit e bën një aksesor shumë praktik për udhetime.

Kodi: 4210201167709

S’ka stok

Compare

Përshkrim

CILËSIA E PRODUKTIT TONË

  • 5 krehëra për përdorime të ndryshme
  • Gjatësia e prerjes me kontroll të rregullueshëm të konit.
  • Prerje : 3mm, 6mm, 9mm,
  • Motor me shpejtësi të lartë rrotullimi

SI TË PËRDORNI:

Pasi ta përdorni pajisjen, fikeni dhe zëvendësojeni nga baza e karikimit.
Për të ruajtur kapacitetin e ngarkesës së baterisë së ruajtjes, ne rekomandojmë përdorimin e baterisë së ruajtjes derisa të zbrazet përpara se të ngarkoni përsëri.
Zëvendësimi i kokës prerëse.

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.