L
 • No products in the cart.

MAKINË RROJE BRAUN 170-S1

/

MAKINË RROJE BRAUN 170-S1

1 stok

6,299 L

 • Makina rroje Braun ju ndihmon te arrini rezultate te larta pasi pret qime ne rritje ne drejtime te ndryshme.
 • Koka Lahet lehtesisht me uje.
 •   Nuk ka nevojë të shqetësoheni për zëvendësimin e briskut ose tehut.
 •   Mund të përdoret shpejt në shtëpi.

Kodi: 4210201037378

1 stok

Compare

Përshkrim

CILËSIA E PRODUKTIT TONË

 • Teh çeliku inox me performancë të lartë.
 • Gjatësia e prerjes me kontroll të rregullueshëm të konit.
 • I përshtatshëm për mjekër dhe mustaqe, hundë dhe vetulla, rregullim të trupit, prerje flokësh
 • Motor me shpejtësi të lartë rrotullimi

SI TË PËRDORNI:

 • Pasi ta përdorni pajisjen, fikeni dhe zëvendësojeni nga baza e karikimit.
 • Për të ruajtur kapacitetin e ngarkesës së baterisë së ruajtjes, ne rekomandojmë përdorimin e baterisë së ruajtjes derisa të zbrazet përpara se të ngarkoni përsëri.
 • Zëvendësimi i kokës prerëse.

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.