L
 • No products in the cart.

MAKINË RROJE CRONIER (9230)(daling)

/

MAKINË RROJE CRONIER (9230)(daling)

2 stok

2,999 L

MAKINË RROJE CRONIER (9230)(daling)

 • Gjatësia e prerjes me kontroll të rregullueshëm të konit.
 • Me 4 koka
 • Drite LED për nivelin e baterisë
 • Krehër dhuratë i cili ka sistem vetë-mprehës duke dhuruar kështu një performance te lartë

Kodi:KOD0000000210

2 stok

Compare

Përshkrim

CILËSIA E PRODUKTIT TONË

 • Teh çeliku inox me performancë të lartë.
 • Gjatësia e prerjes me kontroll të rregullueshëm të konit.
 • Me 4 koka
 • Drite LED për nivelin e baterisë
 • Krehër dhuratë i cili ka sistem vetë-mprehës duke dhuruar kështu një performance te lartë
 • Bateri e rikarikueshme.

SI TA PËRDORNI:

 • Pasi ta përdorni pajisjen, fikeni dhe zëvendësojeni nga baza e karikimit.
 • Për të ruajtur kapacitetin e ngarkesës së baterisë së ruajtjes, ne rekomandojmë përdorimin e baterisë së ruajtjes derisa të zbrazet përpara se të ngarkoni përsëri.
 • Zëvendësimi i kokës prerëse.

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.