L
  • No products in the cart.

MIKROVALË CANDY EGO C-25DCS

Sale!
/ /

MIKROVALË CANDY EGO C-25DCS

5 stok

16,000 L

MIKROVALË E JASHTME CANDY EGO C-25DCS 25 LIT

Falë dizajnit të tij  funksionalitetit, e bën  këtë produkt unik.

  • Fuqia e zgarës: 1000 W
  • Tipi i kontrollit,: butona rrotullues

Kodi: KOD0000000339

5 stok

Compare

Përshkrim

MarkaCANDY
ModeliEGO C-25DCS
Masa e integruar

48.9 × 29,1 
Gjerësia41 cm
Kapaciteti25 L
Absorbimi2 kW
Fuqia e mikrovalës‎900 W
Fuqia e skarës1000 W
Funksione‎Mikrovalë, grill dhe gatim i kombinuar
Vecori‎Programues elektronik me ekran dixhital

Programet e paracaktuara të gatimit

Programet e paracaktuara të shkrirjes

Zgavër prej çeliku inox

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.