L
  • No products in the cart.

Mikrovalë Elektrolux EMM21150S

Sold
/ /

Mikrovalë Elektrolux EMM21150S

S’ka stok

21,999 L

Mikrovalë Elektrolux 21 litra Gri EMM21150S

  • Mikrovalë për instalim me qëndrim të lirë
  • Mekanizmi i hapjes së derës: Kontroll me shtypje
  • Funksionet e gatimit: Mikrovalë
  • Fuqia e mikrovalës: 800 Watt, 5 nivele
  • Sinjali i përfundimit të kohës së gatimit
  • Çelësi i kontrollit për cilësimin e fuqisë
  • Drita e brendshme

Kodi: KOD0000000132

S’ka stok

Compare

Përshkrim

 

MarkaElektrolux
ModeliEMM21150S
Masa e integruar 25,7 ×  34,3 CM
Gjerësia45,1 cm
Kapaciteti21L
Absorbimi2 kW
Fuqia e mikrovalës‎800W
Funksione‎Mikrovalë, grill dhe gatim i kombinuar
Vecori‎Programues elektronik me ekran dixhital

Programet e paracaktuara të gatimit

Programet e paracaktuara të shkrirjes

Zgavër prej çeliku inox

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.