L
  • No products in the cart.

Pianurë AEG IKB64443XB

/ /

Pianurë AEG IKB64443XB

1 stok

90,000 L

Pianurë AEG 80cm induksion IKB84443IB

Pianura me induksion është aleati juaj më i mirë kur gatuani me tigan më të mëdhenj. Butoni Bridge lidh dy zona gatimi së bashku për të përshtatur çdo tigan të madh ose të gjatë.

Funksioni  kombinon 4 zona gatimi së bashku për të përshtatur çdo tigan të madh ose të gjatë. Duke ndarë të njëjtën temperaturë dhe cilësimin e kohëmatësit, zonat e lidhura janë ideale kur jeni duke gatuar për darka ose ahengje më të mëdha.

Ndërfaqja me prekje direkte kontrollon ndërfaqen e përdoruesit përdor numra intuitiv, nga 1 në 14, kështu që mund të vendosni temperaturën e duhur menjëherë pa pasur nevojë të alternoni butonat plus dhe minus.

Kodi: KOD0000000085

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Aeg
ModeliIKB64443XB
Gjerësia (mm)‎770
Nr. i pianurave per zjarr4
Zona fleksibël gatimiPo
SpecifikaFuqia e rregullueshme

Treguesi dixhital i nivelit të fuqisë i vendosur për të gjitha zonat e gatimit

Estetika e zezë

Kohëmatësi i numërimit

Pesha bruto / neto (Kg):‎12.56/11.6
Vëllimi i paketimit (l):61
Lloji i kontrolleve:Kontroll elektronik me prekje rrëshqitës
Sinjali akustik:‎Po
Estetikë e sheshtë (Material)‎Jo

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.