L
  • No products in the cart.

PIANURË ARIEL DOMINO AE-322S

/ /

PIANURË ARIEL DOMINO AE-322S

1 stok

18,500 L

PIANURË ARIEL DOMINO AE-322S

Kombinon dy zona gatimi së bashku për të përshtatur çdo tigan të madh ose të gjatë. Duke ndarë të njëjtën temperaturë dhe cilësimin e kohëmatësit, zonat e lidhura janë ideale kur jeni duke gatuar për darka ose ahengje më të mëdha.

Ndërfaqja me prekje direkte kontrollon ndërfaqen e përdoruesit përdor numra intuitiv, nga 1 në 14, kështu që mund të vendosni temperaturën e duhur menjëherë pa pasur nevojë të alternoni butonat plus dhe minus.

Kodi: 3800235220221

1 stok

Compare

Përshkrim

MarkaAriel
ModeliDOMINO
Gjerësia (mm)‎29 cm
Nr. i pianurave per zjarr2
Zona fleksibël gatimiPo
Specifika 

  • Pllake qeramike
  • Kontroll me prejkje
  • 2 zona gatimi(1 zone e 2fishte)
  • Bllokim paneli
  • Start/stop
Pesha bruto / neto (Kg):‎12.56/11.6
Vëllimi i paketimit (l):61
Lloji i kontrolleve:Kontroll elektronik me prekje rrëshqitës
Sinjali akustik:‎Po
Estetikë e sheshtë (Material)‎Jo

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.