L
  • No products in the cart.

PJASTER FLOKËSH BRAUN ST560

/

PJASTER FLOKËSH BRAUN ST560

2 stok

8,499 L

 PJASTER FLOKËSH BRAUN ST560

Nëse doni që flokët tuaj të stilohen në formën që ju dëshironi dhe ndërkohë ato mos të humbasin shkëlqimin e tyre, përdorni piastrën e flokëve BRAWN. Çdo gjë për   shëndetin e flokëve tuaj! Teknologjia e jonizimit dhe pllakat qeramike nuk lejojnë djegien e flokëve tuaj.

  • Tipi : Piaster flokësh
  • Tensioni : 230V
  • Temperatura maksimale (*C) : 200˚C

KOD0000000249

2 stok

Compare

Përshkrim

MarkaBRAUN
 ModeliST560
Veshje e pllakësqeramike
Butoni ndezës/fikës për fuqinëPo
Temperatura maksimale :200 Gradë Celcius
Gjenerator ikonë i integruar për mbrojtje opsionalePo
Ngrohje e menjëhershme dhe rikuperim i shpejtë :265 ْ F me 40 sekonda
Kordoni i rrotullimit të rrymës360 me unazë të varur
Fikje automatike 1 orëPo
Ekrani dixhitalPo, siguron temperaturë dixhitale nga 265 ْF -750 ْ
Butonat për kontrollin e temperaturësPo
Nxehtësia PTC, Kontrolli NTCPo

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.