L
  • No products in the cart.

PJASTER REMINGTON PROFESIONAL MOD NO S9600

/

PJASTER REMINGTON PROFESIONAL MOD NO S9600

1 stok

9,499 L

PJASTER REMINGTON PROFESIONAL MOD NO S9600

Drejtues me 2 pllaka qeramike, perfekte për t’ju ndihmuar të drejtoni flokët në mënyrë efektive.

Kodi: 4008496789290

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎ REMINGTON
 ModeliMOD NO S9600
Veshje e pllakësqeramike
Butoni ndezës/fikës për fuqinëPo
Temperatura maksimale :240 Gradë Celcius
Gjenerator ikonë i integruar për mbrojtje opsionalePo
Ngrohje e menjëhershme dhe rikuperim i shpejtë :265 ْ F me 10 sekonda
Kordoni i rrotullimit të rrymës360 me unazë të varur
Fikje automatike 1 orëPo
Ekrani dixhitalPo, siguron temperaturë dixhitale nga 265 ْF -750 ْ
Butonat për kontrollin e temperaturësPo
Nxehtësia PTC, Kontrolli NTCPo

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.