L
  • No products in the cart.

TELEKOMANDA ANTEL LG TV RM-L859

/

TELEKOMANDA ANTEL LG TV RM-L859

2 stok

640 L

UNIVERSAL REMOTE CONTROL FOR LG LCD/ LED TV RM-L859

 

Antel RM-L859 mund të përdoret për të kontrolluar drejtpërdrejt pjesën më të madhe të TV LG

Pa konfigurim. Përdoret për LG LCD / LED / TV dhe mund të zëvendësohet drejtpërdrejt.

 

Kodi: KOD0000000165

2 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Antel
ModeliRM-L859
Distanca e funksionimit:8 – 10 metra
Kërkesa për energji:DC 3V, 2x bateri AAA
Dimensioni53 mm x 215 mm x 24mm
Pesha:105 gram
Paketa e përmbajtjes (155 gram)1 x Antel me telekomandë RM – L859

1 x Libër manual

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.