L
  • No products in the cart.

THARËSE RROBASH ASKO 9 KG T209H.W

Sold
/ /

THARËSE RROBASH ASKO 9 KG T209H.W

S’ka stok

200,000 L

Tharsë Rrobash ASKO 9 KG T209H.W

  • Tharësi me pompë të nxehtësisë konsumon vetëm 0.24 kwh / kilogram rroba. E kombinuar me sistemin Sensi Dry™ dhe programet Auto, e bën ASKO një mundësi fantastike veçanërisht për klientët që i kushtojnë rëndësi mbrojtjes së mjedisit.
  • Tharëset ASKO janë në pajisura me motorë pa karbonçina, të cilët reduktonë ndjeshëm nivelin e zhurmës edhe në shpejtësi shumë të larta rrotullimi. Motorët shumë efikasë dhe me një jetëgjatësi të shtuar, mundësojnë zhvillimin e programeve të reja, të cilat përputhen me çdo nevojë tuajën.
  • Sistemi Multi Filter™ eleminon në mënyrë efektive të gjitha bllokimet përpara se të arrijnë në pjesët më të ndjeshme të tharëses. Kjo redukton ndjeshëm kohën e tharjes dhe pajisjet funksionojnë më mirë dhe jetojnë më gjatë.

Kodi: 3838782431937

S’ka stok

Compare

Përshkrim

Marka‎ASKO
ModeliT209H.W
Klasa e efikasitetit të energjisëA+++
Kapaciteti9 kg
Niveli i zhurmës64 dB(A)re 1 pW
Konsumi i energjisë kWh/vit217 KWh
Fuqia ( Ngarkesa e lidhjes)700 W
Përmasat e produktit85 × 59,5 × 65,4 cm
Këndi i hapjes së derës:180 ˚
Programet:
10 programe
Tharje auto
Auto iron dry -program auto me pak lagështi të mbetur
Tharje automatike normale – për rroba pambuku më të trasha dhe jo delikate
Auto synthetic-për sintetikë dhe pëlhura të tjera të ndjeshme
Tharje me kohë
Ajrosje
Mbulesa-Program për mbulesa shtrati dhe sende të mëdha
Program freskues për mëndafshin dhe të leshtat
Quick Pro – Program efektiv i shpejtë
Tipi i ekranit:Njësa kontrollit me ekran LCD
Reduktim i rrudhosjes së rrobavePo
Vendosja e kohësPo

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.