L
  • No products in the cart.

THARËSE RROBASH ELECTROLUX EW8H272G

Sold
/ /

THARËSE RROBASH ELECTROLUX EW8H272G

S’ka stok

84,000 L

Tharëse rrobash ELECTROLUX EW8H272G

Teknologjia DelicateCare System e tharëses Electrolux EW8H272G ruan format dhe karakteristikat e çdo veshjeje, duke rregulluar temperaturën dhe lëvizjen e kazanit sipas llojit të pëlhurës.

S’ka stok

Compare

Përshkrim

Marka‎ELECTROLUX
ModeliEW8H272G
Kategorialavatriçe me qëndrim të lirë
Kapaciteti7 kg
Dimensionet në mm (gjerësia)600
Zhurma në programin Pambuk me ngarkesë të plotë në db(A) re 1 pW66
Dimensionet në mm (lartësia)850
Klasa e efikasitetit të energjisë:A++
Dimensionet në mm (thellësi)660
Konsumi vjetor i energjisë në kWh211
Kohëzgjatja në minuta në programin standard165
Numri i programeve5
ProgrameKemisha

Kujdesi optimal i fibrave sintetike

Trajtimi më i butë i veshjeve tuaja të preferuara

Tharje në kohën më të shkurtër

Pajisja e tekstileve me funksione

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.