L
  • No products in the cart.

THARËSE RROBASH LORD T1

Sold
/ /

THARËSE RROBASH LORD T1

S’ka stok

85,000 L

THARËSE RROBASH LORD T1

Klasa e energjisë A++ . Kazani i tharjes prej çeliku inox mund të mbajë deri në 8 kg rroba në të njëjtën kohë. Rezultati është rroba të pa rrudhosura dhe të thara në mënyrë perfekte. Një avantazh tjetër është zhurma e ulët e tharëses – vetëm 65 dB.

S’ka stok

Compare

Përshkrim

Marka‎ LORD
ModeliT1
Kategorialavatriçe me qëndrim i lirë
Kapaciteti8 kg
Dimensionet në mm (gjerësia)600
Zhurma në programin Pambuk me ngarkesë të plotë në db(A) re 1 pW65
Dimensionet në mm (lartësia)840
Klasa e efikasitetit të energjisë:A++
Dimensionet në mm (thellësi)640
Konsumi vjetor i energjisë në kWh148
Kohëzgjatja në minuta në programin standard165
Numri i programeve15
ProgrameKëmisha

Kujdesi optimal i fibrave sintetike

Trajtimi më i butë i veshjeve tuaja të preferuara

Tharje në kohën më të shkurtër

Pajisja e tekstileve me funksione

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.