L
  • No products in the cart.

THARËSE RROBASH LORD T3

/ /

THARËSE RROBASH LORD T3

1 stok

98,000 L

THARËSE RROBASH LORD T3

  • Klasa e energjisë: A +++
  • Ngarkesa maksimale: 8 kg
  • Funksionim tepër i qetë 65 dB (A)
  • Mbrojtje kundër rrudhave pas përfundimit të programit
  • Treguesi i plotë i filtrit Lint dhe EasyClean
  • Bllokimi i sigurisë për fëmijë
  • Treguesi vizual dhe akustik i përfundimit të programit (mund të fiket)
  • Materiali i brendshëm i kazanit: çelik inox

KOD0000000459

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎ LORD
ModeliT3
Kategorialavatriçe me qëndrim i lirë
Kapaciteti8 kg
Dimensionet në mm (gjerësia)596
Zhurma në programin Pambuk me ngarkesë të plotë në db(A) re 1 pW65
Dimensionet në mm (lartësia)852
Klasa e efikasitetit të energjisë:A+++
Dimensionet në mm (thellësi)640
Konsumi vjetor i energjisë në kWh148
Kohëzgjatja në minuta në programin standard165
Numri i programeve16
ProgrameKëmisha

Kujdesi optimal i fibrave sintetike

Trajtimi më i butë i veshjeve tuaja të preferuara

Tharje në kohën më të shkurtër

Pajisja e tekstileve me funksione

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.