L
  • No products in the cart.

Tost grill LIDER LT-44

/ /

Tost grill LIDER LT-44

10 stok

5,000 L

Tost grrill LIDER LT-44

Tosteri T-44 ka fuqi 2000 vat. Mund të përdoret për zgarë dhe pjekje. Mund të mbajë 6 buke të thekura. Materiali është i përberë nga teflon.

Kodi:KOD0000000582

10 stok

Compare

Përshkrim

Marka LIDER
ModeliLT-44
NgjyraSilver
Dimensionet e produktit‎33.6 x 26.5 x 10.5 cm
Fuqia2000 Wat
Vat230
Pesha e artikullit4,1 kg

 

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.