L
  • No products in the cart.

Bërës Makaronash SOKANY SK 1776

Sale!

Bërës Makaronash SOKANY SK 1776

2 stok

12,000 L

Bërës Makaronash SOKANY SK 1776

Një shumëllojshmëri e kombinimeve të mykut mund të përdoren për të bërë petë të gjera, petë të ngushta, petë të zbrazëta, petë të mjekrës së dragoit, etj. Funksionim i thjeshtë, vendosni miellin në petë, lehtë për t’u marrë. Material i përshtatshëm për ushqim, sanitar, i shëndetshëm, miqësor ndaj mjedisit dhe praktik. Brumi i tepërt mund të pastrohet lehtësisht me dorë, i thjeshtë dhe i përshtatshëm. Thyerje jo e lehtë dhe jo ngjitëse. 3 minuta zierje dhe të gjitha makaronat gati brenda 10 minutave.

KOD0000000413

2 stok

Compare

Përshkrim

 

 

Marka‎SOKANY
ModeliSK 1776
LLojiBërës makaronash
Fuqia260W
MaterialiÇelik inox

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.