L
  • No products in the cart.

DEPILATOR FYTYRE BRAUN 830 5365

/

DEPILATOR FYTYRE BRAUN 830 5365

1 stok

8,799 L

DEPILATOR BRAUN FYTYRE 830 5365

  • Depilator Fytyre Braun 830 5365
  • Ndërtuar për heqjen efikase dhe të ndjeshme të qimeve në fytyre për femrat
  • Dizajn me madhësi minimale për tu trasportuar kudo dhe heqje efikase të qimeve të fytyres në çdo kohë

Kodi:KOD0000000250

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Braun
Modeli830 5365
FunksioniDepilim
Fuqia100 – 240 V
PërdorimiLëkurë e thatë
Nivele 2 nivele shpejtësie
Dhëmbëza qeramike20
PërdorimiMe bateri
Aksesor:koke masazhimi,aksesor per masazh fytyre ,doreze ftohese
Kokë e lashmePo
Dritë smartPo

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.