L
  • No products in the cart.

FRIGORIFER HISENSE RS560N4AD1

Sold
/

FRIGORIFER HISENSE RS560N4AD1

S’ka stok

74,990 L

Frigorifer Hisense RS560N4AD1

Falë dizajnit kult krah për krah për të cilin njihen frigoriferët amerikanë me ngrirës, ​​ky frigorifer Hisense ju lejon të sillni këtë pamje moderne në kuzhinën tuaj. Ofron një mikroklimë të përshtatshme që e mban ushqimin të freskët dhe të ushqyeshëm për më gjatë, sepse nuk ka akull në frigorifer, që do të thotë se nuk keni nevojë të humbisni kohë të vlefshme për shkrirjen. Falë shpërndarjes së barabartë të ajrit të ftohtë të arritur nga sistemi inteligjent Multi Air Flow, temperatura optimale ruhet vazhdimisht në të gjithë frigoriferin tuaj të kombinuar. Ndihmon që ushqimi juaj të jetë i ftohur në përsosmëri, pavarësisht se ku ndodhet. Super Freeze ul shpejt temperaturën dhe ngrin ushqimin tuaj shumë më shpejt se zakonisht. Kjo veçori ruan shijen natyrale të ushqimit, strukturën origjinale, si dhe të gjitha vitaminat dhe mineralet e mira.

  • Teknologjia ftohëse NoFrost Plus
  • Brendësia e frigoriferit dhe ngrirësit me ndriçim LED
  • Kontroll i lehtë elektronik i SensoTech me ekran LED
  • Funksioni i ngrirjes së shpejtë

Kodi: KOD0000000013

S’ka stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Hisense
ModeliRS560N4AD1
KategoriaFrigorifer
Klasi i energjisëF
Rrotat:4
Vëllimi i përgjithshëm:441 L
Niveli i zhurmës42 dB
Vëllimi i hapësirës së frigoriferit:266 L
Vëllimi i ndarjes së ngrirësit:175 L
Koha e ruajtjes në rast të ndërprerjes së energjisë:8 h
Lartësia‎177.7 cm
Gjerësia83.2 cm
Shfaqja e temperaturës‎Ekran dixhital i temperaturës në ndarjen e frigoriferit dhe ngrirësit
Qarkullimi i ajrit:MultiFlow 360 °: Qarkullim multi 3D i ajrit
Tas me perime:1 tas perimesh/ 2 tabaka me vezë
Raftet në derën e ngrirësit:4

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.