L
  • No products in the cart.

FSHESË KORENTI ELEKTRA EFK-159

/

FSHESË KORENTI ELEKTRA EFK-159

2 stok

28,500 L

FSHESË KORENTI LORD 800W V1

LORD V1 është një fshesë me korrent pa qese, e cila është një zgjedhje e shkëlqyer për çdo familje. Është e pajisur me një filtër HEPA H14 të cilësisë së lartë dhe aksesorë të gjithanshëm që garantojnë pastrim të përsosur. Kastori i kthyeshëm i përparmë dhe rrotat e mëdha të pasme lejojnë përdorim të lehtë në çdo hapësirë ​​për stabilitet të përsosur.

Kodi: KOD0000000560

2 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎LORD
ModeliV1
Kapaciteti:3L
Fuqia maksimale:800 Watt
Niveli maksimal i zërit:75 dB
Klasa e energjisë:A
Tubi:Tub teleskopik.
Tub çeliku
Konsumi vjetor:32 kWh / vit
Dimensionet e paketuara: 24 x 40 x 26 cm
Gjatësia e kabllit:6 m
Pajisjet e rehatisë:Doreza e bartjes
Rrotulla automatike e kordonit

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.