L
  • No products in the cart.

HEKUR PHILIPS GC 3582/20 2400W 170G

/

HEKUR PHILIPS GC 3582/20 2400W 170G

1 stok

9,899 L

HEKUR PHILIPS GC 3582/20 2400W 170G

  • Avull i fuqishëm për heqjen më të lehtë të rrudhave të vazhdueshme
  • Më pak rimbushje dhe hekurosje më e gjatë – Modeli me një nga rezervuarët më të mëdhenj të ujit
  • Calc Clean për të parandaluar akumulimin e gëlqeres
  • Mbyllje automatike

 

Kodi: KOD0000000227

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎PHILIPS GC 3582/20
TipiHekur standard
Forca2400 W
KapacitetiEnë me ujë: 400 ml
FunksioneMbyllja automatike e sigurisë
Mbusheni në çdo kohë gjatë hekurosjes
Dyert që hapen anash
SubstratiQeramika SteamGlide
Gjatësia e kabllit2 m
Pjesa tjetërAvulli i vazhdueshëm i avullit: 40 g / min
Sasia e avullit: 170 g
Intensitete të ndryshueshme të avullit
Majë e saktë e avullit
Vetëpastruese
Kapëse kabllore
Tensioni: 220 V

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.