L
  • No products in the cart.

LAVAPJATE 2V+1 ELLECI LIVIN 450

/ /

LAVAPJATE 2V+1 ELLECI LIVIN 450

2 stok

24,990 L

LAVAPJATE 2V+1 ELLECI LIVIN (e bardhë, e zezë, titanio)

Lavamani Elleci Living 500 me Granitek® nga koleksioni Living ka dy lavaman, një tabaka pikuese, një sifon që kursen hapësirë, mbeturina dhe grepa të montuar paraprakisht.

Një koleksion lavamanësh klasikë që me thjeshtësinë dhe dimensionet e tyre të shumta e bëjnë dhomën krejtësisht funksionale. Çdo model mund të kombinohet me aksesorë të shumtë dhe ngjyra të shumta.

Kodi: KOD0000000287

2 stok

Compare

Përshkrim

MarkaELLECI
ModeliLIVING 500
Kategoria2 vaska lavamani
Lloji i koleksionitI zhytur
Lloji‎Me pika të kthyeshme
Përmasat114 x 48 cm
Gjerësia116 cm
Thellësi50 cm
Thellësa e vaskës21 cm
Kompleti i lavamanit:Sifon që kursen hapësirë, kullues, grepa të montuar paraprakisht

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.