L
  • No products in the cart.

LAVAPJATË 2V+1 ELLECI LIVIN AVENA BLACK WHITE TITANIO

/

LAVAPJATË 2V+1 ELLECI LIVIN AVENA BLACK WHITE TITANIO

2 stok

24,990 L

LAVAPJATË 2V+1 ELLECI LIVIN AVENA BLACK WHITE TITANIO

Lavamani ka dy lavaman, një tabaka pikuese, një sifon që kursen hapësirë, mbeturina dhe grepa të montuar paraprakisht.

Një koleksion lavamanësh klasikë që me thjeshtësinë dhe dimensionet e tyre të shumta e bëjnë dhomën krejtësisht funksionale. Çdo model mund të kombinohet me aksesorë të shumtë.

KOD0000000287

2 stok

Compare

Përshkrim

MarkaELLECI
Modeli50X40 1GROP
Kategoria1 vaska lavamani
Lloji i koleksionitI zhytur
Lloji‎Me pika të kthyeshme
Përmasat116 x 50 x 21
Gjerësia116 cm
Thellësi50 cm
Thellësa e vaskës21 cm
Kompleti i lavamanit:Sifon që kursen hapësirë, kullues, grepa të montuar paraprakisht

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.