L
  • No products in the cart.

LAVAPJATE ELLECI i integruar Granitek LGY29051

/ /

LAVAPJATE ELLECI i integruar Granitek LGY29051

2 stok

22,990 L

LAVAPJATE ELLECI i integruar 1 vaskë 78×43.5 Granitek LGY29051

Elleci Sink Easy 290 nga koleksioni Easy është i pajisur me një vaskë me buzë prizmatike, kullues, sifon që kursen hapësirë, kullues dhe grepa të montuar paraprakisht. E disponueshme edhe në versionin e bardhë , zezë avena.

 

Kodi: KOD0000000285

2 stok

Compare

Përshkrim

MarkaELLECI
ModeliEASY 290
Kategoria1 vaskë lavaman
Lloji i koleksionitI zhytur
Lloji‎Me pika të kthyeshme
Përmasat76 x 42 cm
Gjerësia78 cm
Thellësi44 cm
Thellësa e vaskës21 cm
Kompleti i lavamanit:Sifon që kursen hapësirë, kullues, grepa të montuar paraprakisht
Materiali granitek:pikim

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.