L
  • No products in the cart.

LAVATRIÇE SLIM CANDY 7 KG CS 1272 DE/1-11

/ /

LAVATRIÇE SLIM CANDY 7 KG CS 1272 DE/1-11

1 stok

42,000 L

Lavatriçe SLIM CANDY 7 Kg 1200 RPM CS 1272 DE/1-11

Candy beson në rëndësinë e shijimit të jetës dhe pikërisht për këtë arsye u krijua Slim Candy CS1272DE / 1-11, për të larë rrobat tuaja lehtësisht dhe me inteligjencë, duke ju thjeshtuar ditën. Në këtë mënyrë do të keni më shumë kohë për t’iu përkushtuar vetes dhe familjes suaj. Nuk do t’ju duhet të bëni më kurrë shumë përpjekje dhe mbi të gjitha do të optimizoni kohën, energjinë dhe paratë. Edhe ju mund të përfitoni nga përfitimet që ofron lartësia e derës: nuk do t’ju duhet më të tendosni shpinën çdo herë për të ngarkuar rrobat.

Makina larëse Candy është gjithashtu një pajisje e lidhur, falë teknologjisë NFC që ju ndihmon të përmirësoni përvojën tuaj të larjes, direkt nga telefoni inteligjent. Ky model Slim do t’ju ndihmojë gjithashtu të optimizoni hapësirat tuaja, duke ju garantuar performancën më të mirë të mundshme dhe përvojën më të mirë të larjes. “Slim” do të thotë pikërisht këtë: i vogël në madhësi, por i madh në kapacitet!

 

Kodi: KOD0000000056

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Candy
Modeli CS 1272 DE/1 – 11
Klasa energjikeD
Kapaciteti7 kg
Rpm1200 rpm
MotorriAC
Vëllimi i shportës58
Materiali i koshitÇelik inox
Tensioni220-240V
Klasa e efikasitetit centrifugalB
Konsumi i ponderuar i energjisë69
Zhurma centrifugale79
Konsumi i ujit41

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.