L
  • No products in the cart.

MIKROVALË INKASO MIELE M7240

Sale!
/ /

MIKROVALË INKASO MIELE M7240

1 stok

154,000 L

MIKROVALË INKASO MIELE M7240

• Ekrani EasySensor
• SoftClose (Mbyllje e lehtë)
• MultiLingua (Menu në shumë gjuhë)
• Funksion për kokoshkat
• Ora e shfaqur në ekran
• Kohëmatës
• Kohë e programueshme për përfundimin e programit
• Kohë e programueshme për zgjatjen e programit
• Ngrohje e shpejtë
• Parametra individual

Kodi: KOD0000000461

1 stok

Compare

Përshkrim

 

MarkaMIELE
ModeliM7240
Masa e integruar 38.8 x 56 x 35
Gjerësia56cm
Kapaciteti46L
Absorbimi1.62 kW
Fuqia e mikrovalës‎900W
Funksione‎Mikrovalë, grill dhe gatim i kombinuar
Vecori‎Programues elektronik me ekran dixhital

Programet e paracaktuara të gatimit

Programet e paracaktuara të shkrirjes

Zgavër prej çeliku inox

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.