L
  • No products in the cart.

MIKROVALË CANDY CMXS

Sale!
/ /

MIKROVALË CANDY CMXS

13 stok

16,000 L

MIKROVALË CANDY CMXS

MIKROVALE E JASHTME GORENJE MO 17 GRI

  • Funksioni i kontrollit: elektronik
  • Ekrani smart
  • Materiali i derës: çelik inox
  • Përmasat (W×H×D):59,5 × 39 x 45

Kodi:KOD0000000337

13 stok

Compare

Përshkrim

MarkaCANDY
ModeliCMXS
Masa e integruar

59,5 × 39 
Gjerësia40 cm
Kapaciteti25 L
Absorbimi2 kW
Fuqia e mikrovalës‎900 W
Funksione‎Mikrovalë, grill dhe gatim i kombinuar
Vecori‎Programues elektronik me ekran dixhital

Programet e paracaktuara të gatimit

Programet e paracaktuara të shkrirjes

Zgavër prej çeliku inox

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.