L
  • No products in the cart.

MOTOR ME 5 DALJE HISENSE 5AMW125U4RTA

/

MOTOR ME 5 DALJE HISENSE 5AMW125U4RTA

2 stok

280,000 L

MOTOR ME 5 DALJE HISENSE 5AMW125U4RTA

Njësia e jashtme Hisense 5AMW125U4RTA i përket sistemeve me shumë ndarje, të cilat janë identike me sistemet split për sa i përket funksionimit, por me ndryshimin se dy ose më shumë njësi të çdo lloji mund të lidhen me një njësi të jashtme. Kondicioneri punon në freon R-32 ekologjik, i sigurt për ozon. Njësia e jashtme Hisense 5AMW125U4RTA synon të ofrojë rehati të plotë në procesin e punës në disa dhoma dhe ka deri në 5 porte për lidhjen e njësive të brendshme.

KOD0000000592

2 stok

Compare

Përshkrim

 

Marka‎ HISENSE
Modeli5AMW125U4RT
Klasa e energjisë (SEER / SCOP):A ++ -15°C +24°C
Kapaciteti ftohës:12.50 kW
Kapaciteti ngrohës:13.50 kW
Temperatura e funksionimit:-15°C në +48°C
Dimensionet brenda. Njësia:70×55.2×25.6 cm

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.