L
  • No products in the cart.

Tharëse Rrobash Lord 8 kg T1 LORDT1

Sold
/ /

Tharëse Rrobash Lord 8 kg T1 LORDT1

S’ka stok

74,990 L

Tharëse Rrobash Lord 8 kg T1 LORDT1

Tharëse LORD T1 me pompë nxehtësie bie në klasën e energjisë A++ për shkak të konsumit të ulët të energjisë elektrike.

Tamburi i tharjes prej çeliku inox mund të mbajë deri në 8 kilogramë rroba në të njëjtën kohë. Sipërfaqja unike e daulles do t’ju ndihmojë të gëzoni rrobat tuaja. Rezultati është rroba të pa rrudhosura, me gëzof dhe të thara në mënyrë perfekte. Një avantazh tjetër është zhurma e ulët e tharëses – vetëm 65 dB.

Ju mund të zgjidhni nga pesëmbëdhjetë programe. Për shembull, ekziston një program për pambuk, veshje sportive, peshqirë, këmisha, pupla ose leshi. Përveç kësaj, mund të vendosni 3 nivele tharjeje, si dhe një funksion të butë për larjen delikate ose mbrojtjen nga rrudha.

Kodi: KOD0000000126

S’ka stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Lord
ModeliT1 LORDT1
Kategorialavatriçe me qëndrim i lirë
Kapaciteti8 kg
Efikasiteti i tharjesB
Zhurma e larjes/tjerrjes:65 dB
Konsumi i energjisë:236 kWh/vit
Klasa e efikasitetit të energjisë:A++
Pesha56 kg
Lartësia/Gjerësia/Thellesi84,2 x 59,8 x 63,9 cm
Mënyra e kontrollitMe prekje
Numri i programeve15
ProgramePambuk – thahet në dollap +
Lavanderi që nuk rrudhosen +
Pambuk – thahet në dollap
Pambuk – i thatë për hekurosje
Lavanderi që nuk rrudhosen – thajini në dollap
Lavanderi që nuk rrudhosen – thahen për hekurosje
Peshqir sportiv
Përzierje
Programi i kohës së tharjes së nxehtë
Orari i tharjes së ftohtë
Këmishë
Super 40
Pendë
leshi

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.