L
  • No products in the cart.

BLENDER ELEKTROLUX ESB4600 1.5 LITRA 600 WATT

/ /

BLENDER ELEKTROLUX ESB4600 1.5 LITRA 600 WATT

1 stok

18,999 L

BLENDER ELEKTROLUX ESB4600 1.5 LITRA 600 WATT

Me 4 tehe celik inoksi grin lehtesisht fruta, fruta te thata, farna etj.

Me 2 nivele shpejtesie , per te perzier ushqime te buta dhe forta.

I pajisur me enët e ndryshme prej qelqit3 30 ML prej xhami rezistent ndaj gervishtjeve.

Kodi: KOD0000000237

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎ELEKTROLUX
ModeliESB4600
Dimensionet e produktit27.5 x 22.5 x 38.4 cm;
Kapaciteti0.33Litra
Kapaciteti i vëllimit1.5 Litra
Fuqia/Vat‎600 Wat
Tensioni230
MaterialiXhami
Numri i Shpejtësive2

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.