L
  • No products in the cart.

LAVAPJATË 2V+1 BEST ELLECI GRANIT (AVENA BLACK EHITE TITANIO )

/ /

LAVAPJATË 2V+1 BEST ELLECI GRANIT (AVENA BLACK EHITE TITANIO )

3 stok

30,000 L

LAVAPJATË 2V+1 BEST ELLECI GRANIT (AVENA BLACK EHITE TITANIO )
Lavapjata ka dy lavaman, një tabaka pikuese, një sifon që kursen hapësirë, mbeturina dhe grepa të montuar paraprakisht.

Kodi: KOD0000000293

3 stok

Compare

Përshkrim

MarkaELLECI
MaterialiGRANIT
Kategoria2 vaska lavamani
Lloji i koleksionitI zhytur
Lloji‎Me pika të kthyeshme
Përmasat116 x 50 x 21
Gjerësia116 cm
Thellësi50 cm
Thellësa e vaskës21 cm
Kompleti i lavamanit:Sifon që kursen hapësirë, kullues, grepa të montuar paraprakisht

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.