L
  • No products in the cart.

MIKROVALË INCASSO GORENJE BM 5350 AX

/

MIKROVALË INCASSO GORENJE BM 5350 AX

1 stok

49,999 L

MIKROVALË INCASSO GORENJE BM 5350 AX

Furra me mikrovalë ofron gatim ose pjekje në skarë, një funksion i dyfishtë për një shkathtësi unike.

Kodi: KOD0000000283

1 stok

Compare

Përshkrim

MarkaINCASSO
ModeliMO325GXE
Masa e integruar

59,5 × 39 
Gjerësia40 cm
Kapaciteti25 L
Absorbimi2 kW
Fuqia e mikrovalës‎900 W
Fuqia e skarës1000 W
Funksione‎Mikrovalë, grill dhe gatim i kombinuar
Vecori‎Programues elektronik me ekran dixhital

Programet e paracaktuara të gatimit

Programet e paracaktuara të shkrirjes

Zgavër prej çeliku inox

Linja‎Quadro

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.