L
  • No products in the cart.

PIANUR CANDY CI633C/E1

Sale!
/ /

PIANUR CANDY CI633C/E1

2 stok

45,000 L

PIANUR CANDY CI633C/E1 3 ZONA INDUKSION

Kombinon katër zona gatimi së bashku. Duke ndarë të njëjtën temperaturë dhe cilësimin e kohëmatësit, zonat e lidhura janë ideale kur jeni duke gatuar.

Kodi: KOD0000000580

2 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎ CANDY
ModeliCI633C/E1
Gjerësia (mm)600
Nr. i pianurave per zjarr4
Zona fleksibël gatimiPo
SpecifikaMaterial qeramik

Treguesi dixhital i nivelit të fuqisë i vendosur për të gjitha zonat e gatimit

Estetika e zezë

Valvul sigurieJo
Lloji i kontrolleve:Kontroll elektronik me prekje rrëshqitës
Sinjali akustik:‎Po
Estetikë e sheshtë (Material)‎Jo

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.