L
  • No products in the cart.

FRIGORIFER HISENSE RB343D4DDE

/

FRIGORIFER HISENSE RB343D4DDE

2 stok

46,000 L

RB343D4DDE
Frigoriferi i kombinuar me ngrirësin ka një lartësi prej 180 cm. Vëllimi i frigoriferit është 198 l dhe ngrirësi mund të mbajë 71 l. Në frigorifer do të gjeni një sirtar XXL dhe dy të tjera klasike. Kjo e bën më të lehtë ruajtjen e paketave edhe më të mëdha. Frigoriferi ju lejon të rregulloni lartësinë e këmbëve të përparme dhe gjithashtu mund të rregulloni drejtimin e hapjes së derës. Frigorifer i gjerë ,Frigoriferi me ndriçim LED ka katër rafte prej xhami të temperuar dhe katër ndarje në derë, në të cilat ka edhe një tabaka vezësh. Vëllimi neto i frigoriferit është 198 litra. Mund ta rregulloni temperaturën me dorë.Ngrirës që mund të përdoret edhe pa energji elektrike
Në ngrirës ka tre ndarje, njëra prej të cilave është XXL, e cila mund të mbajë ushqime të mëdha. Në rast të ndërprerjes së energjisë, gjithçka qëndron e ngrirë për 11 orë.Frigoriferin e kombinuar me frigoriferin mund ta rregulloni sipas vendit ku e vendosni në kuzhinën tuaj. Mund të rregulloni lartësinë e këmbëve të përparme dhe, falë hapjes së derës nga të dyja anët, mund të zgjidhni nëse është më komode të hapet nga e majta apo nga e djathta.

KOD0000000467

2 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Hisense
ModeliRB343D4DDE
KategoriaFrigorifer-ngrirës
Klasi i energjisëE
Konsumi i energjisë (kWh/vit)254
Absorbimi210 kW
Niveli i zhurmës39 db / C
Kapaciteti total269 ​​l
Kapaciteti ftohësNgrires
Gjerësia55 cm
Lartësia180 cm
Thellesi55.8 cm
Pesha‎58kg

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.