L
  • No products in the cart.

FRIGORIFER HISENSE INOX NFRT417N4DC1

Sold
/

FRIGORIFER HISENSE INOX NFRT417N4DC1

S’ka stok

57,990 L

Frigorifer Hisense RT417N4DC1

Totali Pa Frost – Përdorimi i teknologjisë së ftohjes së ajrit No Frost ruan nivele konstante të temperaturës dhe lagështisë brenda frigoriferit, duke shmangur formimin e akullit dhe duke reduktuar ndjeshëm rritjen e baktereve. Ideale për të mbajtur ushqimin tuaj më të freskët për më gjatë.

Ndriçimi LED – përveçse i jep frigoriferit një dritë të këndshme dhe të rehatshme, lejon gjithashtu kursim më të madh të energjisë dhe më shumë respekt për mjedisin, krahasuar me llambat tradicionale.

 

Kodi: KOD0000000018

 

S’ka stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Hisense
ModeliNFRT417N4DC1
KategoriaFrigorifer
Vlerësimi i energjisëA+
Kapaciteti neto321 lt
Konsumi i energjisë (kWh / 24 orë)0,820
Niveli i zhurmës42 dB
Dimensione595 x 665 x 1698 mm
Kapaciteti ngrirës5
Multi Air FlowPo
Raftet (numri / lloji)‎2 / gotë
Sirtarët (numri / lloji)1 / Frutat dhe perimet
Shpërndarëse për kube akulli‎Akullbërës i përdredhur

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.