L
  • No products in the cart.

MIKROVALË ELECTROLUX INC LMS 2203EMX /MIK

Sale!
/ /

MIKROVALË ELECTROLUX INC LMS 2203EMX /MIK

2 stok

50,000 L

MIKROVALË ELECTROLUX INC LMS 2203EMX /MIK
Funksioni i mikrovalës është shkurtesa juaj për ushqime të shpejta dhe të shijshme. Me prekjen e një butoni, ju mund të shkrini çokollatën, të shkrini tavën tuaj të preferuar.
Shkrini ushqimin tuaj shpejt me funksionin tonë të shkrirjes. Fillon të shkrije pjaten tuaj duke ruajtur shijen dhe strukturën.
Vendosni sa kohë deshironi që mikrovala të funksionoje dhe ajo do të fiket automatikisht kur të kete kaluar koha. Nëse nuk jeni të kenaqur me të, është e lehtë të shtoni kohë shtesë me prekjen e një butoni.

Kodi: KOD0000000527

 

2 stok

Compare

Përshkrim

 

Marka ELECTROLUX
ModeliLMS 2203EMX /MIK
Masa e integruar 38.8 x 56 x 35
Gjerësia56cm
Kapaciteti200L
Absorbimi1.2 kW
Fuqia e mikrovalës‎700W
Funksione‎Mikrovalë, grill dhe gatim i kombinuar
Vecori‎Programues elektronik me ekran dixhital

Programet e paracaktuara të gatimit

Programet e paracaktuara të shkrirjes

Zgavër prej çeliku inox

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.