L
  • No products in the cart.

MIKROVALË WHIRPOOL AMW 730 /NB INK /MIK

/ /

MIKROVALË WHIRPOOL AMW 730 /NB INK /MIK

2 stok

65,000 L

MIKROVALË WHIRPOOL AMW 730 /NB INK /MIK

  • Kontroll elektronik me butona
  • Programim elektronik i kohës
  • Programe : ngrohje / shkrirje/pjekje
  • Kapaciteti: 31 L

Kodi: KOD0000000530

2 stok

Compare

Përshkrim

 

MarkaWHIRPOOL
ModeliAMW 730 /NB INK /MIK
Masa e integruar 59.5 x 38.5 x 49.4 cm
Gjerësia49.4 cm
Kapaciteti31 L
Absorbimi1.2 kW
Fuqia e mikrovalës‎1000W
Funksione‎Mikrovalë, grill dhe gatim i kombinuar
Vecori‎Programues elektronik me ekran dixhital

Programet e paracaktuara të gatimit

Programet e paracaktuara të shkrirjes

Zgavër prej çeliku inox

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.