L
  • No products in the cart.

THARËSE RROBASH ELECTROLUX EW8HE282

/ /

THARËSE RROBASH ELECTROLUX EW8HE282

2 stok

119,999 L

THARËSE RROBASH ELECTROLUX EW8HE282

E pajisur me programe specifike për tharjen delikate të çdo pëlhure  nga mëndafshi, tek pëlhurat e përziera deri te veshjet kundër uji. Me shtimin e veprimit të avullit, do të jeni të sigurt që do të eliminoni rrudhat dhe do të përgjysmoni koha e hekurosjes së rrobave tuaja të preferuara.

Kodi:KOD0000000125

2 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎ ELECTROLUX
ModeliEW8HE282
Kategorialavatriçe me qëndrim i lirë
Kapaciteti8 kg
Dimensionet në mm (gjerësia)596
Zhurma në programin Pambuk me ngarkesë të plotë në db(A) re 1 pW65
Dimensionet në mm (lartësia)852
Klasa e efikasitetit të energjisë:A++
Dimensionet në mm (thellësi)640
Konsumi vjetor i energjisë në kWh148
Kohëzgjatja në minuta në programin standard165
Numri i programeve16
ProgrameKëmisha

Kujdesi optimal i fibrave sintetike

Trajtimi më i butë i veshjeve tuaja të preferuara

Tharje në kohën më të shkurtër

Pajisja e tekstileve me funksione

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.