L
  • No products in the cart.

TIGAN GATIMI 907-26 28 CM HOFF BACKERNAN

TIGAN GATIMI 907-26 28 CM HOFF BACKERNAN

4 stok

2,200 L

TIGAN GATIMI OLINA

Tigan Olina i cili ka perdorim të dyfishtë. Mund të përdoret jo vetem si tigan por dhe si tavë gatimi kjo falë shkëputjes së bishtit të tij. Sipërfaqe graniti e cila siguron mosngjitjen e gatimeve tuaja dhe pjekje të njëtrajteshme për ta.
Mund ta përdorni gjithashtu si një tavë të shkëlyqer gatimi. Piqni mishin, tava të ndryshme dhe shijojini me të gjitha vlerat ushqimore që disponojnë.

KOD0000000392

4 stok

Compare

Përshkrim

 

 

Marka‎OLINA
Materiali i kontenieritPLASTIKË

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.