L
  • No products in the cart.

ZIERËS VEZE EGG BOILER SONIFER SF-1501

/

ZIERËS VEZE EGG BOILER SONIFER SF-1501

5 stok

1,999 L

ZIERËS VEZE EGG BOILER SONIFER SF-1501

  • Sonifer zierëse veze me kapacitet 7 vezë.
  • Material inoks dhe plastikë.
  • Pajisur dhe me gotë të shkallëzuar dhe kunjë për thyerje veze.
  • Pajisur me buton ON/OFF.
  • Eliminon zierjen me ujë.
  • Pajisur me alarm në fund të procesit.
  • Pastrohet lehtësisht.

 

Kodi:6971184584898

5 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎SONIFER
ModeliSF-1501
Fuqia1000 Watt
Kapaciteti 7 vezë.
MaterialiÇelik dhe Plastike
Fuqia300W
Përmasat18.5X18.4X17 cm
Pesha0.8 kg

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.