L
  • No products in the cart.

Pianurë Elektrolux 2+2 Xham i Zi EGE6172NOK

/ /

Pianurë Elektrolux 2+2 Xham i Zi EGE6172NOK

1 stok

42,999 L

Pianurë Elektrolux 2+2 Xham i Zi EGE6172NOK

Pianura me induksion është aleati juaj më i mirë kur gatuani me tigan më të mëdhenj. Butoni  lidh dy zona gatimi së bashku për të përshtatur çdo tigan të madh ose të gjatë.

Pianurë ELEKTROLUX vjen me një model shumë estetik, ka 4 vatra gatimi elektrike. Pllaka prej qeramiku ju mundeson pastërti dhe estetikë.

Ndërfaqja me prekje direkte kontrollon ndërfaqen e përdoruesit përdor numra intuitiv, nga 1 në 14, kështu që mund të vendosni temperaturën e duhur menjëherë pa pasur nevojë të alternoni butonat plus dhe minus.

Kodi: KOD0000000090

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Aeg
ModeliEGE6172NOK
Gjerësia (mm)‎770
Nr. i pianurave per zjarr4
Zona fleksibël gatimiPo
SpecifikaMaterial qeramik

Treguesi dixhital i nivelit të fuqisë i vendosur për të gjitha zonat e gatimit

Estetika e zezë

Kohëmatësi i numërimit

Pesha bruto / neto (Kg):‎12.56/11.6
Vëllimi i paketimit (l):61
Lloji i kontrolleve:Kontroll elektronik me prekje rrëshqitës
Sinjali akustik:‎Po
Estetikë e sheshtë (Material)‎Jo

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.