L
  • No products in the cart.

Pianurë Elektrolux 60cm Induksion LIT60443C

/ /

Pianurë Elektrolux 60cm Induksion LIT60443C

1 stok

65,000 L

Pianurë Elektrolux 60cm Induksion LIT60443C

Pianura me induksion  është aleati juaj më i mirë kur gatuani me tigan më të mëdhenj. Butoni  lidh dy zona gatimi së bashku për të përshtatur çdo tigan të madh ose të gjatë.

Funksioni Bridge kombinon dy zona gatimi së bashku për të përshtatur çdo tigan të madh ose të gjatë. Duke ndarë të njëjtën temperaturë dhe cilësimin e kohëmatësit, zonat e lidhura janë ideale kur jeni duke gatuar për darka ose ahengje më të mëdha.

Ndërfaqja me prekje direkte kontrollon ndërfaqen e përdoruesit përdor numra intuitiv, nga 1 në 14, kështu që mund të vendosni temperaturën e duhur menjëherë pa pasur nevojë të alternoni butonat plus dhe minus.

Kodi: KOD0000000093

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Aeg
ModeliKB84443IB
Gjerësia (mm)‎770
Nr. i pianurave per zjarr4
Zona fleksibël gatimiPo
SpecifikaFuqia e rregullueshme në 14 nivele

Treguesi dixhital i nivelit të fuqisë i vendosur për të gjitha zonat e gatimit

Estetika e zezë

Kohëmatësi i numërimit

Pesha bruto / neto (Kg):‎12.56/11.6
Vëllimi i paketimit (l):61
Lloji i kontrolleve:Kontroll elektronik me prekje rrëshqitës
Sinjali akustik:‎Po
Estetikë e sheshtë (Material)‎Jo

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.